Diensten

SAMEN op zoek naar een duurzame oplossing.

Anke Feenstra

Iedereen heeft een eigen verhaal en elk verhaal is uniek, geen enkel gesprek is hetzelfde.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Unyk Financieel Beheer

Iedereen heeft een eigen verhaal en elk verhaal is uniek. Het kunnen werken op basis van de situatie van onze cliënten vinden wij erg belangrijk. Geen enkel gesprek is het zelfde. Waar de één direct openstaat voor de ondersteuning, verkeert de ander soms eerst in weerstand. Het vertrouwen krijgen van je cliènt is dan ook een pré om je werk als bewindvoerder juist te kunnen uitvoeren. Maatwerk, werken van mens tot mens.

SAMEN op zoek naar een duurzame oplossing.

 

Anke Feenstra

Bewindvoerder/eigenaar

Na mijn opleiding als secretaresse / managementassistente ben ik ruim 9 jaar werkzaam geweest binnen het notariaat. In deze 9 jaar heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder de opleiding tot notarisklerk.

Na met veel plezier binnen het notariaat te hebben gewerkt, heb ik mijn grenzen verlegd. Ik heb een tijdje bij een incassobureau gewerkt, maar al snel kwam ik er achter dat ik meer affiniteit had met de andere kant.

Bij toeval ben ik terecht gekomen in de schuldhulpverlening. In 2010 ben ik als budgetcoach aan de slag gegaan en drie jaar later ben ik als bewindvoerder gaan werken bij dezelfde organisatie. Na een aantal jaren als beschermingsbewindvoerder te hebben gewerkt binnen een grote organisatie vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In september 2016 ben ik gestart met mijn eigen onderneming WIJ Financiële Zorgverlening. Deze naam heb ik laten wijzigen in februari 2018 omdat ik de naam niet meer vond passen bij mijn bedrijf. In februari 2018 heeft een naamswijziging plaatsgevonden en ben ik nu te vinden onder de naam Unyk Financieel Beheer.

 

Tryntsje Koopmans

Bewindvoerder i.o.

Na een tijd als leidinggevende te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging, daarom heb ik de opleiding budgetcoach & schuldhulpverlener gevolgd. Aansluitend heb ik de opleiding tot bewindvoerder ook succesvol afgerond.

Begin 2021 ben ik bij Unyk Financieel Beheer terecht gekomen om ervaring in dit vakgebied op te doen met als resultaat dat ik hier nu als bewindvoerder i.o. aan het werk ben.

Ik vind het belangrijk dat mensen ondersteund worden die moeite hebben met hun financiën op orde te krijgen/houden en samen weer naar een gezonde financiële toekomst toe te werken.

Wij zijn UNYK

Iedereen heeft een eigen verhaal en elk verhaal is uniek. Het kunnen werken op basis van de situatie van onze cliënten vinden wij erg belangrijk. Geen enkel gesprek is het zelfde. Het vertrouwen krijgen van je cliènt is dan ook een pré om je werk als bewindvoerder juist te kunnen uitvoeren. Maatwerk, werken van mens tot mens.

Persoonlijk en betrouwbaar

Professioneel en deskundig

Aandachtig en korte lijnen

Bel mij terug

Laat uw contactgegevens achter, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.